>Loose Change Final Cut

>

Zeer sterke definitieve versie van voormalige internet-hype Loose Change. Dit keer erg weinig speculatie, weinig Mr. KnowItAll-pretenties, maar vooral veel terechte vragen bij de officiele lezing over de gebeurtenissen van 11 september 2001.

Veel aandacht voor Able Danger, de links tussen CIA, ISI en ” Al Qaeda” , building 7, de first responders op Ground Zero, de slachtoffers en de nabestaanden van de aanslag, de mist rond de militaire oefeningen, en vooral ook het schokkende verhaal van de moedwillige blootstelling van vele New Yorkers aan dodelijke asbest-vergiftiging. Om Wall Street te kunnen heropenen…

Waarmee Dylan Avery en Korey Rowe een voorbeeld lijken te hebben genomen aan John Albanese. Juist daardoor een van de sterkste 9/11 films die is gemaakt. Geplaatst omdat alles met elkaar samenhangt.

En bedenk (en dan kijk ik nadrukkelijk ook naar onze Nederlandse politici): Deze mogelijke inside job, deze waarschijnlijke false flag, wordt nog altijd misbruikt om de zogenaamde war on terror te legitimeren.

Het is de directe aanleiding voor de genocide in Irak, de Nederlandse vechtmissie in Afghanistan, de steeds verdergaande onderdrukking van Palestijnen, alsmede de nog altijd voortdurende dreiging tegen Iran.

Het is tevens het argument voor steeds verdergaande, wettelijk geregelde privacyschendingen en martelingen.

Tijd voor verkiezingen in Nederland. Waarbij de loyaliteit van sommige politici aan terreurstaten aan het licht mag komen.