Johnito & Reece

Johnito & Reece kennen elkaar van het Zoetermeerse nachtleven in de Naughty Nineties. Ze deelden een aantal vrienden, en kwamen elkaar vaak tegen op feesten in het oude gebouw van poppodium De Boerderij.

Ze hebben bovendien allebei een zwak voor een wijd scala aan electronische muziek. Van industrial tot darkwave, van italo tot Giorgio Moroder, van New Order tot Faithless, van 80s en 90s hiphop tot electro, van Prodigy tot Depeche Mode, van techno tot drum ’n bass.

Tussendoor zet Johnito nog wel eens Slayer, Faith No More, Living Colour of Urban Dance Squad op, en zong hij ooit in een progressieve crossover rockband, genaamd Propeller. Sinds 2007 treed hij met enige regelmaat solo op. Verder staat hij af en toe samen met Dream Flight to Antarctica op de live podia. Met de laatste band gaat hij in 2023 nog de studio in.

Reece is met enige regelmaat te vinden op verschillende gothic, new wave en italofeestjes. Verder speelt hij basgitaar, heeft met verschillende muzikanten gejamd en heeft bovendien, al of niet samen met Johnito, op verschillende feestjes gedraaid als dj. Naar de gedraaide stijlen kun je nu wel raden!

Vanaf voorjaar 2023 zullen Johnito en Reece samen de podia bestormen. Johnito neemt daarbij de zang en lyrics voor zijn rekening, en heeft een flink aantal nummers geproduceerd met behulp van open source software voor muziekproductie. Reece gaat creatief los op zijn synths, en voorziet het bestaande, en toekomstige eclectische songmateriaal van een extra vet, maar zeer smakelijk sausje.

Wie weet wat de toekomst nog meer gaat brengen. Binnenkort live op een podium in jouw wijk!