Updated 12 februari 2015 #Oekraïne, #Donbass en #MH17

12 februari 2015

-Laatste nieuws over Minsk, staakt-het-vuren, medialeugens, bezuinigingsdrift in Oekraïne en de toenadering tussen Griekenland en Rusland

BBC airs Maidan fighter admitting he fired on police before Kiev massacre

-Er zijn weer eens Russische tanks gesignaleerd door de autoriteiten in Kiev. De NOS lijkt dat in ieder geval te geloven, ook al is er wederom geen enkel bewijs.

De video waar je in pro-US of pro-EU Oekraïne vijftien jaar voor krijgt – Journalist Ruslan Kotsaba vastgezet.

-Warning in advantage of recent attack on Donetsk bus attack:

Novorossiya News @AltairSound · 11 feb. Please avoid public transport in Donetsk city. We believe Kiev forces are planning an attack, a provocation to blame Novorossiya.

Novorossiya News ‏@AltairSound Пожалуйста, не общественный транспорт в городе Донецке. Мы считаем, Киев силы планировали нападение, провокации виноват Новороссии.

How the US recruited 300 people to manipulate social media to overthrow the legitimate government in Ukraine

 

– Kleintje Muurkrant

Kees van der Pijl – De stand van de crisis (audio)

11 februari 2015

Noodkreet van Ronald van Amerongen

-Een korte samenvatting: Neo-Nazi’s in Oekraïne als werktuig van de Amerikanen – Jan Caron op Facebook

-Kabinet ‘geeft documenten MH17 vrij’ maar censureert er lustig op los

29 januari 2015

Email From US Special Forces Veteran; 500 US Blackwater Mercenaries in Ukraine? US Backs Ukrainian Neo-Nazis

Read more at

-Mariupol, Donetsk, Frunza, Firing on The Civilian Population in East Ukraine. Poroshenko Responsible for Crimes Against Humanity –

22 januari 2015

Escalatie Donetsk en Poroshenko uitgejouwd in Zürich

21 januari 2015

John Pilger

-11 januari 2015

Oekraiense TV toonde trots BUK aan de vooravond van de aanslag

WEEKENDSPECIAL: MH17: wat ging er ná de ramp mis? – Jeroen Stahlecker

-6 januari 2015

Open brief aan Rutte en Staten-Generaal inzake Oekraïne

-1 januari 2015

Ik kan het niet, maar doe het toch. Voorspellen.

-23 december 2014: RTL Nieuws zegt ‘bewijs’ te hebben voor raket uit gebied separatisten (terwijl onlangs twee nieuwe getuigen juist het tegenovergestelde meldden, waaronder een Oekraiense militair)

De #BND versus feiten over #MH17 en het opzettelijk hinderen van onderzoek

MH17 Research (nieuw)

Eric Zuesse (alternatieve link hier)

-Eric Zuesse op Global Research

Eric Zuesse op Twitter

Christian B. Malaparte

Washingtons Blog

Stickyleaks

Oorlog Is Geen Oplossing (Kees van der Pijl)

-7mei.nl MH17 sectie

MH17 = Malaysian (facebook)

-Fort Russ

Slavyangrad.org

Karel van Wolferen

-Donkerdoorn

-Novorossia Today

-The Vineyard of The Saker

Pepe Escobar

-Blik Op NOSJournaal

Zerohedge

-Consortium News

-Democracy Now

-Miguel Rotunno op Diaspora

-Graham Phillips

-Antimaidan English op Facebook

-Ik op Diaspora

Wat vooraf ging:
BvHBuDJCYAAhRta.jpg:largeZonder mezelf al te hard op de borst te willen kloppen (al gun ik mezelf wel een schouderklopje) denk ik dat er, sinds deze blogpost, een situatie is ontstaan waarin ik me niet meer als een roepende in de woestijn voel, als het gaat om de berichtgeving rond Oekraïne.

Want Maidan was toch al de revolutie? Niet echt, hebben we inmiddels kunnen vaststellen. En dan druk ik me nog vriendelijk uit.

Hoe dan ook: de betreffende blogpost naar aanleiding van de, in mijn ogen, valse berichtgeving rond het neerhalen van vlucht MH17, was veruit de meest gelezen en gedeelde post die ik ooit geschreven heb.

bureaublad 1_016

Het kreeg een follow-up met twee pagina’s, die ik de afgelopen weken vrijwel dagelijks geupdate heb. Bij elkaar is het daarmee een aardig naslagwerk geworden, en hopelijk zal de gelinkte informatie in de toekomst nog van pas komen in het proces van waarheidsvinding.

Zie pagina 1 en pagina 2.

Inmiddels heb ik gemerkt dat, óók in Nederland, de publieke opinie is beginnen te kantelen, ondanks de onverbeterlijke propaganda vanuit politiek en media, zowel internationaal als nationaal. De pers kan nog zo hard over pro-Russische separatisten schrijven, of zelfs over ’terroristen,’ maar de realiteit van de strijd tegen het neofascisme begint, mede dankzij jullie als lezers, bloggers en social media-activisten, tot een steeds breder publiek door te dringen.

Een andere realiteit is echter dat ik geen broodschrijver ben, en naast dit blog, toch echt aan de bak moet om geld binnen te halen. Daarbij heb ik ook nog geen (broodnodige) zomervakantie gehad dit jaar.

De komende weken ga ik me dan ook met beide zaken bezighouden. Wel wil ik jullie, voor zover niet al bekend, nog voorzien van een aantal informatieve links om op de hoogte te blijven:

Bedankt voor jullie belangstelling, en tot ergens in september!

2 gedachten over “Updated 12 februari 2015 #Oekraïne, #Donbass en #MH17

  1. Dank voor de info,
    Iedereen weet toch dat vlucht MH17 een false flag operation is, net als de false operation van de twin towers. Lees dit aub:http://www.anarchiel.com/display/de_reptilians_zijn_onder_ons en gij weet precies wie achter de false operations zitten. De reptilians zijn onder ons en vooral hier in Nederland, ook al hebben jullie dat niet in de gaten. Pas als je het patroon door hebt van deze shadowclub dan kan je ze aanpakken met hun speelgoedpistooltjes en ander geheime duistere tekens.
    De inside job van de twin towers komt binnekort uit en daarom is amerika steeds bezig met false flag operation om de aandacht van iedereen af te leiden, maar ook amerika zal instorten. helaas, want de mensen zijn oke en kan je mee lachen.
    Obami heeft kiespijn, geloof mij.

Reacties zijn gesloten.