Arrived @ Deezer

Enkele weken geleden plaatste ik de videoversie van Arrived al op dit blog.

Tot nu toe waren de reacties overwegend positief, waarvan enkele van de meest opvallende afkomstig waren van luisteraars uit respectievelijk Duitsland en (vermoedelijk) België:

‘It would be a shame when this extraordinary voice came not up.’

‘Intens liedje…’

En in mijn eigen omgeving kwam de term ‘confronterend’ nog voorbij.

Of ik een buitengewone stem heb, laat ik liever in het midden. Dat is namelijk het soort compliment waar ik me echt geen raad mee weet, vooral omdat ik me zeer bewust ben van mijn beperkte zangkwaliteiten. Evengoed neem ik dat compliment graag in ontvangst, daar niet van.

Het is echter de eenvoud van dit liedje, waardoor ik (zweefalert) voor het eerst het gevoel heb dat ik mijn ziel heb kunnen laten horen tijdens een opname. Dit heb ik nog niet eerder gekund, zelfs niet in mijn bandverleden. Vermoedelijk omdat ik nadrukkelijk ‘less is more’ als principe heb toegepast, bij de (bijna live) opnamen.

Als dát door de dames in kwestie bedoeld wordt met ‘intens’ en ‘extraordinary’, kan ik alleen maar zeggen dat het klopt. Voor de rest laat ik het aan jou, als luisteraar, of je er iets bij voelt of niet.

Anyway, Arrived is gearriveerd op Deezer. Enjoy!