Single release Resistance Is Vital #4Snowden

Recht op PrivacyNon-Dutch readers: click here for the press release in English – ‘The objective of 4Snowden campaign is for the International community to take an active role in our government by learning about and advocating for our freedom and privacy rights. Read more…

 

Zoals ik op 3 oktober jl. al aankondigde, voer ik, samen met Artists4Freedom, campagne voor klokkenluiders als Edward Snowden, en de bescherming van klokkenluiders in het algemeen.

[spotify track=”spotify:track:6ITmqwtdCz9cHs769ax9GT”]
Ook willen we de aandacht blijven vestigen op de ongebreidelde massaspionage tegen onschuldige burgers, door regeringen en geheime diensten als NSA, GCHQ en de AIVD. We zijn van mening dat deze praktijken uiteindelijk leiden tot een, al dan niet ‘vrijwillige’, inperking van de vrijheid van meningsuiting. Van bloggers, journalisten, klokkenluiders, sociale – politieke en mensenrechtenactivisten, en eigenlijk gewoon: iedereen.


Resistance Is Vital #4Snowden door johnitomusic
De eerste stap in deze campagne is het uitbrengen van mijn nummer ‘Resistance Is Vital’, waarvan de opbrengst overgemaakt zal worden naar het Journalistic Source Protection Defence Fund, ter juridische ondersteuning van Edward Snowden. Dit fonds is ook het enige steunfonds dat door zowel Snowden als Wikileaks wordt aanbevolen. Mogelijk zal nog een digitale EP volgen met verschillende artiesten.

Resistance Is Vital is te downloaden via iTunes, Amazon MP3 en te beluisten via Spotify. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te maken is het, gedurende de campagne, voorlopig niet mogelijk om het nummer via Bandcamp te downloaden, al kun je hem wel blijven beluisteren. Ik hoop op je begrip daarvoor!riv camapign banner

Verder kun je de campagne blijven volgen via mijn facebookpagina, de facebookpagina van 4Snowden en de officiële website: 4snowden.org.

Alvast bedankt voor jullie steun!!!

Noot: in Resistance Is Vital wordt ook Bradley Manning genoemd. De zang voor het nummer is, vlak vóór het nieuws bekend werd van haar naams – en geslachtsverandering, opgenomen. Live zal ik Bradley uiteraard in Chelsea veranderen.

 Print, plak en verspreid ook de poster

Eén gedachte over “Single release Resistance Is Vital #4Snowden

 1. Om het gehele verhaal te begrijpen van wat er gaande is in de wereld raad ik je aan om mijn persoonlijke ervaringen te lezen zodat je meer inzicht hebt waarom dit gebeurt en waarom overheden en elite geen andere keus hebben.

  http://schafderenteaf.wordpress.com/2013/12/02/economisch-groei-en-5-miljoen-chronisch-zieken/

  Lees ook de andere artikelen op mijn website en wellicht gaan er dan kwartjes vallen.

  Wij moeten daarom gaan denken in oplossingen voor de gewone mensen. Ik heb hieronder een beginnetje gemaakt.

  OPLOSSINGEN VOOR DE MENSHEID:

  1. Ga betalen met ander geld dan dat van de bankiers.

  2. Help meisjes in derde wereldlanden studeren, dan denken ze eerst na voordat ze een hok vol kinderen willen.

  3. Start eigen coöperaties waarin de werknemers eigenaar zijn. (Het geld blijft in de community en de eigenaren / werknemers willen geen producten maken die hun eigen leven, dat van anderen en het milieu vernietigen)

  4. Ga je eigen gezonde voedsel verbouwen in je achtertuin, voortuin, gemeenteperk, op je platte dak ofwaar dan ook (permacultuur). Dan kunnen de voedselbanken sluiten.

  5. Kies je eigen burgemeester waarmee je een vuist kan maken tegen de overheid en ontsla hem indien nodig. (Democratie is dictatuur van de rijken, die kopen politici.)

  6. Wek je eigen energie op.

  7. Koop niets meer van multinationals, koop lokale geproduceerde schone en gezonde producten.

  8. Laat je auto staan. Met iedere liter benzine worden er meer mensen chronisch ziek door giftig ultrafijnstof en geef je meer reden voor oorlogen in het Midden Oosten.

  9. Geef de dingen die je niet meer nodig hebt gratis weg zonder er (behalve een blij gezicht) iets voor in ruil te willen. Het zal even duren voordat mensen in je omgeving je voorbeeld volgen, maar ze zullen het zeker gaan doen. Na een tijdje zullen dingen waarvoor je nu nog moet betalen, je aangeboden worden.

  10. Doe aan ruilhandel.

  11. Koop zo veel mogelijk 2e hands via de bekende websites.

  12. Recycle, recycle, recycle

  In India zitten mannetjes aan de kant van de weg die repareren bijna alles wat in het westen wordt weggegooid.

Reacties zijn gesloten.