Muzikanten gezocht

Audacity en ZynnAdSubFXWoon jij in Den Haag of omgeving? Ben je muzikant? Heb je een relaxte persoonlijkheid? Kun je je vinden in mijn tracks, en heb je het idee daar live iets aan toe te kunnen voegen?

Wie zoek ik:

– een keyboard/laptop virtuoos met live-ervaring. Bekend met open source muziek software als Hydrogen, ZynnAddSubFX etc. (linux) Of eventueel bereid zich hierin te verdiepen.

– een percussionist/djembé-speler met live-ervaring

– een achtergrondzangeres

– eventueel een VJ.

Graag met eigen spullen. Oefenruimte kan geregeld worden, thuis oefenen eventueel mogelijk in overleg.

Het gaat in eerste instantie om een kortlopend project.

Ik streef ernaar om tussen mei 2012 t/m december 2012 vijf tot tien optredens (30 á 45 minuten) te doen in Zuid-Holland, en mogelijk ook in het oosten van het land. De kans bestaat dat hier “activistische” evenementen bij zitten, eerder “links” dan “rechts” geörienteerd, echter niet voor individuele politieke partijen.

Mocht je dus in een andere band zitten, dan hoeft dit elkaar niet per sé in de weg te staan. Boekingen voor eventuele festivals dienen echter wel voorrang te krijgen vóór eventuele “kleinere gigs” met je andere band. Mocht de serie optredens succesvol en leuk genoeg zijn geweest naar onze smaak, dan kunnen we altijd nog verder kijken.

Zelf heb ik ruime live-ervaring, maar dan met Propeller. Nu wil ik echter graag mijn eigen homerecorded nummers voor het voetlicht brengen, waarbij ik me live het liefst op de zang zelf richt. De bedoeling is om hier een live-registratie van uit te brengen via bandcamp, en mogelijk op cd. Ook zullen er opnamen voor youtube gemaakt worden.

Serieuze belangstellenden kunnen me mailen: contact[at]johnito.nl

Belangrijk: ik heb géén budget, dus we betalen allemaal mee aan eventuele kosten, afgezien van kosten die aan je eigen spullen zijn gerelateerd. Eventuele opbrengsten van live-optredens en downloads gaan we natuurlijk eerlijk splitten.