>Griekenland…….hoe zit t ECHT!!

>Griekenland…

Ik zal me eerst even voorstellen: Ik ben *********, geboren in Rhodos, Griekenland. En ik heb er 6 jaar gewoond.

Met toestemming overgenomen van Ali Iass


Griekenland Zit zoals iedereen weet in een enorme crisis, en er wordt hierover veel gespeculeerd in de media, echter is alles wat er hier gaande is vele malen complexer dan dat we horen.

Om te beginnen even een paar belangrijke feiten van te voren:

-Griekenland is na Amerika de grootste koper van wapens in de hele VN

-Griekenland heeft extreem slechte banden met Turkije

-In de afgelopen 10 jaar zijn er ongev. 100 Griekse en Turkse Piloten gesneuveld door middel van lucht-manoeuvres met elkaar die fataal afliepen

-De media is over dit onderwerp niet te vertrouwen.

Griekenland zit in de shit, iedereen weet het, en hoe komt het?

Dit is allemaal begonnen toen Griekenland de EU instapte. Erg veel Grieken waren het hier al niet mee eens, maar toch gebeurde het. Europa wist ook heus wel dat Griekenland een extreem corrupt land was, maar toch werd Griekenland binnen gelaten. Dit kwam omdat Griekenland een enorme koper was van wapens binnen Europa en van Amerika. Wapens, die nodig waren ter bescherming voor Turkije.

Griekenland heeft erg slechte banden met Turkije, en dit is niet iets dat zomaar is ontstaan. Deze worden aangewakkerd door Amerika en de rest van de elite. in de Egeïsche zee die tussen Griekenland en Turkije ligt is er een olieschat, en een grote. De olie die zich onder deze zee bevindt is evenveel als alle olie die in het gehele midden-oosten te vinden is.

Griekenland En Turkije zouden Goede banden kunnen krijgen met elkaar net als sommige Arabische landen hebben, en deze Olie samen ophalen en 2 super rijke landen worden. Maar… GELD=MACHT. Amerika wil macht, en heeft macht, dit geld ook voor veel Arabische landen (Saudi-Arabië bijvoorbeeld). Maar wat als er nou nog een grote macht bij komt? Turkije en Griekenland. Dan heeft Amerika minder macht! En dat willen ze niet. In plaats daar van wakkeren Amerika en de rest van de elite een vuurtje aan tussen deze 2 landen.

Als gevolg?: Turkije en Griekenland zijn aartsvijanden van elkaar.

Dus wat gebeurt er, er worden wapens gekocht, en veel. Dit is iets waar Amerika en Europa veel aan verdienen. Griekenland koopt vooral veel van Frankrijk, Duitsland en Amerika. (misschien heb je nu ook je antwoord waarom uitgerekend Sarkozy en Merkel Griekenland zo graag willen steunen).

Griekenland bestaat uit corrupte ambtenaren en rijke lui. Deze stoppen onderhand al het geld dat ze krijgen in hun eigen zak. De Griekse burgers reageerden hier doodleuk op met: ‘Jullie belazeren ons? wij belazeren jullie’. Met als gevolg dat de burgers belasting gingen ontduiken en zwart werkten.

Dit ging een hele tijd door. TOT NU. want corrupte machthebbers+burgers die niet betalen= crisis die jullie nu allemaal onderhand wel hebben gezien.

Maar nu komt het mooie, Er word verschrikkelijk veel geld gepompt in Griekenland, ondanks dat iedereen ziet dat ze failliet gaan.

WAAROM?

Omdat anders heel Europa ook meteen naar de klote gaat (Altans, sneller dan, want dat gaat toch wel gebeuren)

Maar óók omdat Griekenland een über-grote koper van wapens is. Onze belasting/spaar-geld centen worden aan Griekenland gegeven zodat deze wapens kunnen kopen van de grote landen. Griekenland koopt 400 tanks van Amerika? iedereen is er ondersteboven van, terwijl dit maar 1 simpel klein dingetje is dat is uitgelekt van wat Griekenland wel niet allemaal koopt en doet.

Dus terwijl iedereen naar de media luistert, is het echte verhaal dat de elite de ruzie aanwakkeren tussen Turkije en Griekenland, en dat op deze manier beide landen, waaronder Griekenland het meest, Wapens kopen.

Dus: onze centen–>noodfonds–>Griekenland–>Wapens–>Geld aan regeringen van de verkopers!

En ondertussen gaat Griekenland steeds verder failliet. ze worden onderhand opgekocht. Havens, vliegvelden, kleine eilandjes (nog geen Kreta, Rhodos, Santorini, Lesbos etc. nog niet..). En de grieken zelf worden belazerd.

De grieken hoeven niet lang te werken staat bij hun in de wet, 55 ofzo. Maar dit betekend niet dat ze dan ook allemaal stoppen! In Griekenland zul je gerust nog mannetjes van dik in de 60/70 zien werken 8 uur per dag. Ze betalen het meeste verzekeringsgeld van alle Europese landen, en zijn helemaal niet lui. Dat is wat de media zegt. En ik kan het weten.

Mijn familie en kennissen hebben het extreem moeilijk daar nu. weetje wat er nu gebeurt?

van het laatste jaar, moet van elke maand loon die een persoon heeft gekregen, 30% worden terugbetaald.

Dus stel je verdient 2000 euro p/maand. Dan moet een Griek nu mooi (2000×12)x0.3=7200 euro terugbetalen!

Dit is toch ziek, iedereen wordt hier uitgebuit, Griekenland, en de rest van Europa. Wat je hier ziet gebeuren is illuminatie in je face.

En wat ik al eerder zei, Angela Merkel en Nicolaas Sarkozy, die willen Griekenland heel graag helpen he? OMDAT DIE OOK HET MEESTE VERDIENEN AAN GRIEKENLAND.

Het einde is nabij, merkel floepte het laatst ook per ongeluk eruit: Geen garantie voor 50 jaar vrede zonder oorlog in EU.

hoe dan ook, God is met jullie, ik wens jullie veel geluk en sterkte toe met de tijd die zal komen. Want je moet blind zijn om niet te kunnen zien dat wij nu de afgrond in gaan.

Mvg,

*******

(naam op verzoek verwijderd om big bro-redenen-J.)

2 gedachten over “>Griekenland…….hoe zit t ECHT!!

  1. Even los van terminologie als “illuminatie” etc: wat is er mis mee? Dat het is geschreven vanuit het perspectief van een gewone Griek?

Reacties zijn gesloten.