>Schijnheiligheid PVV over kilometerheffing en privacy

>
Overheid gluurt mee bij kilometerheffing

Zowel VVD als PVV “rillen” bij het idee dat de overheid weer een manier erbij krijgt om burgers te bespioneren. “Wij vinden dit echt een ‘Big Brother is watching you’-verhaal”, aldus VVD-Kamerleden Aptroot en Teeven. “Dit is een enorme aantasting van de privacy.” PVV-Kamerlid De Mos is bang voor een te grote overheidsmacht. “Straks zijn alle gegevens gewoon weer bij het Politbureau bekend”, gaat de PVV’er verder. Security.nl

Haha die opmerking van De Mos over het Politburo….je zou bijna denken dat het gemeend is 🙂

Ik heb de PVV anders niet zien beven toen ze een jaar terug vóór de centrale database voor vingerafdrukken stemden. Maar nu gaat het om autoverkeer, en dán is opeens big brother de grote vijand. Lekker makkelijk scoren natuurlijk. Schijnheiligheid ten top. Maar…

Geloofwaardigheidsfactor nul. Tijd voor de volgende hype dan maar?

3 gedachten over “>Schijnheiligheid PVV over kilometerheffing en privacy

  1. >de pvv, is die echt zelfstandig? ik geloof het niet, misschien zijn ze in het leven geroepen om de bevolking tegen elkaar uit te spelen.

    Zodat de belanghebbenden hun gang kunnen gaan, en laten we eerlijk zijn , we schrijven ons suf op de diverse blogs, en hebben allemaal een mening van hoe en wat.

    En het blijft een feit dat men veilig en wel achter z'n laptop of pc blijft zitten en niet thuis geeft als er een mogelijkheid is, om op vreedzame ludieke wijze te protesteren.

    Ja Dames en Heren als we daadwerkelijk een verandering willen in de maatschappij waarin wij leven dan moeten/kunnen we het beste in beweging komen, nou ja de vingertoppen worden al bewogen, ze beroeren het toetsenbord.
    Dus ik heb alle hoop dat er meer lichaamsdelen gaan bewegen.
    Het begin is er nietwaar?

  2. >Inderdaad Angelique, óók ik denk dat de PVV bestaat, of op zijn minst haar bestaansrecht ontleent, aan het oeroude verdeel-en heers-spel. Zie ook mijn comment in de zijbalk bovenin,die ik hieronder zal quoten:

    PVV en PvdA: Pionnen van het establishment
    De focus van de PVV op de islam en allochtonen vertroebelt de werkelijke agenda, namelijk de sociaal-economische, en daaraan gekoppeld de repressieve agenda. Niet alleen voor islamisten en extremisten, maar voor iedereen.

    Terwijl u zich druk maakt over asielzoekers, moslims, allochtonen en de "linkse" kerk, pikken CDA, PvdA, én de PVV uw vrijheden en privacy in (dankzij hun steun aan de Europees geinspireerde biometrische database), wordt het minimumloon afgeschaft, waardoor de zogenaamde strijd van de PVV voor de AOW een wassen neus blijkt door de voorkeur van hun eigen voorman, en wordt het land dus wederom bestolen.

    Mij houdt de PVV niet voor de gek. Ze staan voor mij gelijk aan de PvdA. Pionnen van het establishment. Meer niet.

  3. >in elk geval ga ik me bezig houden met waar ik wel een constructieve bijdrage kan leveren. en hou me niet meer bezig met het 'geblaas' van de diverse politieke partijen, die doen voorkomen alsof zij veranderingen door voeren.
    Het enige wat de politieke blazers door voeren is steeds weer nieuwe regeltjes en absurde heffingen!
    Op rtv-Drenthe is te zien ,dat een wethouder Bladblaas-belasting heeft ingevoerd.

    Toen ik dit las ,dacht ik eerst dit is een grap, maar ik klikte toch maar door en warempel ,hoor en zie ik met eigen ogen dat het geen hoax is. maar ik moet zeggen dat de wethouder wel creatief en inventief is. of gewoon honds brutaal en zich richtend bij de verbijstering van de bevolking!

    Mag ik u mededelen dat erop 13 december te Utrecht weer een vrijheidsheidsparde 2.0 gehouden wordt?

    Beste mensen kom met uw ludieke actie als u zich daar toe geroepen voelt, of gewoon om de dag te vullen en kennis te maken met de mensen.

Reacties zijn gesloten.