>Obama, zijn entourage, de euforie, de realiteit

>*IMITEERT GELUID VAN SIRENE* Er staat de nieuw gekozen VS-president (en ons allen) nogal wat te wachten!*IMITEERT enz.*

Australische premier Kevin Rudd – “Nucleaire aanval zou 9/11 onbeduidend maken” en andere rare waarschuwingen.

“In de afgelopen 72 uur is er een vreemde mengeling van cryptische berichten uitgelekt van mondiale politieke leiders over wat er voor Amerika in petto zou kunnen zijn in de komende paar maanden.

Deze voorspellingen van naderend onheil komen uit Engeland, Frankrijk, Australiƫ en de Verenigde Staten.

Biden vertelde de belangrijkste Democratische donoren dat zich een “gegenereerde crisis” zal ontwikkelen binnen zes maanden, en Barack Obama zal dan de hulp moeten inroepen van de leiders van de gemeenschap, om de bevolking onder controle te houden als impopulaire beslissingen worden genomen en de Amerikanen zich verzetten.

Lees verder

Zie ook de recente uitspraken van Colin Powell, het vervolg op de kredietcrisis, de miraculeuze wederopstanding van uhm…Al Qaeda. (want met Iran wil het maar niet lukken )

Hier alvast een voorbeeld van crowd control. Alvast een kleine test, of niet soms, meneer Brzezinski? Aangezien de oorlogshaviken in Israƫl, ondanks hun machtige lobby, toch niet zo blij lijken met de verkiezing van Obama tot de volgende Amerikaanse president.

Een zekere FBI-agent genaamd John O’Neill, helaas stomtoevallig omgekomen op 11 september 2001, zou waarschijnlijk niet zo blij zijn met Obama’s gewenste stafchef, Rahm Emanuel. Wiens Engelstalige Wikipedia-artikel overigens spontaan toevallig is verdwenen.

Hoe vreemd toch weer….of niet?

Vreemd is in ieder geval niet dat ondergetekende niet zo euforisch over Obama is als 90% van jullie. Al vind ik het absoluut een goed ding en hoopvol dat de Amerikanen massaal hebben laten zien hun buik vol te hebben van de neocons van Bush en Cheney. Maar met een figuur zoals “agent” , oorlogsmenner en ex-Freddie Mac-miljonair Rahm Emanuel in het Witte Huis ga ik toch echt niet hard staan juichen voor President Obama. Ik had liever een echt alternatief gezien. En we hebben trouwens nog even te gaan voor Bush voorgeleid kan worden. Pardon, aftreedt.