>Waarom de komende Osama-tape fake is…..

>
Terwijl minister Hirsch Ballin tot verhoogde waakzaamheid oproept, en het ene “Al Qaeda”-gerelateerde nieuwsbericht alarmerend en de andere geruststellend lijkt, kan het geen kwaad om te bekijken waarom de komende Bin Laden-video nep is:



Osama Bin Laden zou zijn baard zwart hebben geverfd.


“Het verven van de baard is strikt verboden volgens de Islamitische wet. Elke godsvruchtige (Sunni) Moslim zou bij het beeld van een zegsman met geverfde baard ontzet zijn.

Het is toegestaan om het met henna (en alléén daarmee) te kleuren, maar in dat geval lijkt het grijze haar oranje.

Pakistan is vergeven van kerels met flinke oranjegetinte baarden, maar er is geen enkele markt voor de Grecian-formule (haarverf) , in ieder geval niet onder Wahhabi-moslims.”

Voorlopige conclusie: de komende Osama-tape is bullsh*t. Trap er niet in. Zie de link.

Overigens heb ik begrepen dat onder moslims de discussie over het verven van haren niet helemaal klaar is. -J.

Bron: www.whatreallyhappened.com


Meer over de nieuwe tape hier . Lees tevens de analyse over het netwerk achter het SITE Institute, dat officieel terreurvideo’s “onderzoekt.”

Niet zo vreemd dat daarin het AEI opduikt. Belanghebbenden bij de zogenaamde war on terror

Meer informatie over “Adam Pearlman” en “Al Qaeda”

UPDATE 9/9: Steeds als “Osama Bin Laden” spreekt over recente gebeurtenissen, bevriest het beeld.


All references to current events, such as the 62nd anniversary of the U.S. atomic bombing of Japan, and Sarkozy and Brown being the leaders of France and the UK, respectively, occur when the video is frozen! The words spoken when the video is in motion contain no references to contemporary events and could have been (and likely were) made before the U.S. invasion of Iraq.


Zie de tape en oordeel zelf plus samenvatting

Eén gedachte over “>Waarom de komende Osama-tape fake is…..

  1. >Wat als hij alleen de grijze haren heeft geschoren? Op foto´s met grijze baard zie je de zwarte haren er onder zitten. Al had hij ze al geverfd, dan was het nog niet belangrijk, want het doden van mensen is voor een Moslim een groter taboe dan het verfen van je baard. Toch?

Reacties zijn gesloten.