>9/11-Bedrog: getuigen en reportages over de bommen in het WTC

>

Voorlopig is dit de laatste keer dat ik apart aandacht besteed aan het 9/11-bedrog. Het 9/11-bedrog is namelijk gewoon een integraal onderdeel van de leugens, dubbele agenda’s, oorlogshitserij, haatzaaierij en decepties die de zogenaamde “war on terror” kenmerken. Het was de directe aanleiding voor deze oorlog.

Denk daarbij aan Irak, Afghanistan, Iran, de steeds verdergaande inbreuken op de privacy van burgers en het labelen van vredesdemonstranten als potentiële terroristen, zoals ook rond de G8-top gebeurde. Zonder openheid over 9/11 zal echte vrede, vrijheid en democratie ver te zoeken blijven.

Dan is het nu tijd voor de film.

9/11: Total proof that bombs were planted in the buildings-NufffRespect

10 gedachten over “>9/11-Bedrog: getuigen en reportages over de bommen in het WTC

  1. >Als ik die ads by google op je blog bekijk doe je behoorlijk mee aan die oorlog hitstij en angstzaaierij 😀

  2. >Wat ik maar niet begrijp is dat ‘iedereen’ zich beroept op vage filmpjes met ‘geluid’ waaruit van alles zou blijken.

    Als ik een overlevende brandweerman was met het verhaal dat in het filmpje alhier wordt verteld en ik ben ervan overtuigd dat er ‘controlled demolition’ aan de hand was maar op het nieuws wordt hier (nagenoeg) niets over gezegd…?!?

    Ik zou het van de daken schreeuwen, websites starten, fora langsgaan en mijn verhaal vertellen…Waarom gebeurt dat niet? Het zou mijn levensdoel zijn dit naar buiten te brengen. Zeker wanneer ik op de hoogte zou zijn van alle theorieen op internet.

    De enige mensen die in alles een komplot zien zijn al die ‘gekken op het internet’ (zo ook ik) en natuurlijk Charlie Sheen, laten we die niet vergeten…Ik bedoel te zeggen dat het wel erg makkelijk gaat dat zg. ‘komplot’, geen enkele tegenwerking, geen enkel probleem…Alleen dat illustere gezelschap op het internet en hier en daar een huilende weduwe…Maar verder?

    En om van Puffellen even bij te staan…Al die Google Ads op deze website?!?!

  3. >hahaha geweldig! ze beginnen nu over advertenties…

  4. >Met ‘ze’ bedoel je de algemene internetbezoeker?

  5. >Tja als de argumenten op zijn, dan moet het maar over de verpakking gaan.

    Niemand die er bij stilstaat dat óók Johnito zijn internetaansluiting moet betalen.

    Niemand die er bij stilstaat dat google ads zich gewoon aanpassen aan de inhoud van de site waar ze worden geplaatst.

    Debunking heeft met de comments van erick en van puffelen weer nieuwe laagtes bereikt.

    Ga zo door Johnito! IK ben in ieder geval blij dat je doet wat je doet.

  6. >@erick s: met “ze” bedoel ik degenen die zich geroepen voelen hun tijd te verdoen aan het pogen tot debunken van alles wat maar naar een alternatieve kijk op 9/11 ruikt.

    Soms gaat dat op smerige manieren, bijvoorbeeld door het linken van “9/11-truthers” aan anti-semitisme. Maar soms ook op lachwekkende manieren, zoals jullie nu doen, door te gaan emmeren over, godbetert, advertenties.

    Hoe diep kun je zakken.

  7. >Waarschijnlijk net zo diep als figuren die het zoveelste flutfilmpje in elkaar draaien waarin explosies weer per definitie bommen zijn?

  8. >”En ik doe dat inderdaad om financiën te genereren voor mijn aansluiting, apparatuur en dergelijke.”

    Sjonge, sjonge. Dit blog is gratis, een pc kun je afschrijven en ik mag aannemen dat internet ook nog voor andere doeleinden wordt gebruikt?

  9. >Pfff…waar bemoei je je eigenlijk mee bottel…

    Veel dieper, anoniem..dat blijkt maar weer hier.

Reacties zijn gesloten.