>False Flag-alarm

>Ter herinnering: Alex Jones waarschuwde onlangs opnieuw voor een nieuwe, grote, false-flag aanslag. En hier kun je nog veel meer lezen over (waarschuwingen voor) “false flags” of “inside jobs.”

Het lijkt er op dat Jones’ voorspelling wel degelijk ergens op gebaseerd is, getuige dit artikel, waarin de nieuwe patsy wordt voorgesteld, genaamd Adna Al-Shukri Juma, en waarin tevens de angst voor moslims, geheel volgens de laatste trend, wordt gevoed:

NEXT ATTACK IMMINENT: Muslims ordered to leave the United States

Zie ook deze draad op het Zapruder-forum. En in het log over de Utrechtse 911-Conferentie kun je lezen over de dreiging van een nucleaire inside job in Zuid-Libanon, met als doelwit de VN-troepen.

Niemand kan meer zeggen niet gewaarschuwd te zijn. Pers en politiek, ook in Nederland, dragen een zware verantwoordelijkheid: natuurlijk kan er wederom gekozen worden voor de optie om false flag- waarschuwingen te negeren of belachelijk te maken. Als mijn naam “geschiedenis” zou zijn, en mijn beroep “rechter”, dan zou mijn oordeel over u in dat geval “medeplichtigheid” luiden.

Maar politici en journalisten kunnen er ook voor kiezen om kritischer te kijken naar de bericht geving over de zogenaamde war on terror, en naar de banden met diegenen die verantwoordelijk zijn, wèrkelijk verantwoordelijk zijn voor aanslagen als 9/11…

Die keuze is vrij. Nog wel…of dat zo blijft, is aan pers, media maar vooral aan ons. Het volk.

Maar dan…
911-Bedrog: WTC-core
Hotel Minibar Keys Open Diebold Voting Machines
911-Bedrog: Inside Job-Don Henley NL Subs
911-Bedrog: What comes before 9/11?