>Europese terreurpaniek

>

Video: Who Killed John O’Neill?

Gisteren werden in Denemarken terreurverdachten opgepakt, vandaag was Duitsland aan de beurt.


En hoewel over het volgende niet iedereen het eens is, willen we daarom toch even refereren aan een passage uit het artikel “Miljarden anoniem ingezet op beurskrach” van 28 augustus:

De beurskoers zou, tegen de derde week van september, minimaal gehalveerd moeten zijn, wil deze mystery better iets van het geld terugzien. Iemand verwacht kennelijk een major event voor die tijd, met een enorme impact op de financiële markt.

Nog even een quote uit Financial News US:

An anonymous investor has placed a bet on an index of Europe’s top 50 stocks falling by a third by the end of September, as world equity markets plunged for a third day and volatility hit a three-year high.

Je kunt alleen maar hopen dat dat geen aanwijzing is voor een mogelijke catastrofale major event in Europa.

En verder kan het geen kwaad nog even in herinnering te roepen hoe enkele maanden geleden in Heiligendamm een aanslag met C4-explosieven werd voorkomen. De verdachten bleken Amerikaanse “veiligheidsagenten.”

Uiteraard werd daar een spin aangegeven: de Amerikanen zouden slechts de beveiliging van de G8-top hebben willen “testen…”

In zowel de Deense als de Duitse zaken van deze week worden de verdachten gelinkt aan Al Qaeda. Voorstanders van een oorlog tegen Iran wringen zich al maanden in bochten om deze soennitische club aan het sjiitische Iraanse regime te koppelen.

De komende weken zal ongetwijfeld duidelijk worden of er net zo weinig over blijft van de recente terreurzaken als vorig jaar in Londen, Canada en Miami.

En hoewel het altijd mogelijk is dat er aanslagen worden gepleegd door “echte” extremisten, doet men er goed aan om de false flag-waarschuwingen van de afgelopen maanden in herinnering te houden, alsmede de oorsprong van het moslimfundamentalisme

Angst is het grootste gevaar voor de vrijheid en democratie.

UPDATE 20:12:

“EU moet meer optreden tegen terreur”

wo 05/09/07 – EU-commissaris voor Justitie Franco Frattini wil dat Europa meer veiligheidsmaatregelen treft tegen het terrorisme. Hij noemt de Amerikaanse maatregelen een voorbeeld.

“Volgens alle bronnen blijft het risico groot op een aanslag in een van de Europese lidstaten”, zei Frattini. Hij noemde onder meer Spanje, Italië, België, Groot-Brittannië en Duitsland als mogelijke doelwitten. […]

De plannen van Frattini krijgen al een tijdje kritiek omdat sommige politici vinden dat de privacy van de burgers geschonden dreigt te worden.

Full story on VRT

Zei ik net niet iets over angst, vrijheid en democratie? 😉

UPDATE:

Another Day, Another False Flag Op Foiled (MUST READ)

–Hoor trouwens net op CNN dat de Duitse verdachten zouden beschikken over “highly sophisticated military detonators”

Geeft te denken, niet?