>911Bedrog: Ik wil niet veel zeggen maar…

>

…dit klonk toch echt als explosies…wellicht zijn dit de explosies op lager nivo, zoals o.a. vastgesteld in 911 Eyewitness?

12 gedachten over “>911Bedrog: Ik wil niet veel zeggen maar…

  1. >Hoezo explosies (meervoud)? Ik hoor maar een klap, en zo te zien was dat nadat de hele handel al inelkaar gestort was. Overal ligt immers puin. Je wilt volgens mij iets te gretig die explosieven aangetoond zien.

  2. >Als het aantonen van explosieven van dit filmpje zou moeten afhangen..dat doet het niet. Er is voldoende documentatie, beeld-en geluidsmateriaal over beschikbaar.

    Maar ik hoor in dit filmpje toch echt twee knallen. Al zou de tweede knal een weerkaatsing kunnen zijn.

    Afgezien daarvan: ik zou ook kunnen zeggen dat er mensen zijn, zoals jij misschien, die liever niet willen weten/horen dat er wel degelijk explosieven en thermaat zouden kunnen zijn gebruikt, nog afgezien van de vele andere verdachte omstandigheden rond 9/11? Want daarmee zouden niet alleen maar de Twin Towers, Building 7 en een deel van het Pentagon zijn ingestort, maar een heel wereldbeeld.

    Toch?

  3. >Ik draai het om: Er zijn mensen, zoals jij, die maar al te graag willen weten/horen dat er wel degelijk explosieven en thermaat zouden kunnen zijn gebruikt, etc alleen maar om hun eigen wereldbeeld te bevestigen. Deze site is daarvan een goed voorbeeld.

  4. >Johnito heeft gelijk. Het officiële verhaal is de omdraaiing. De neo-cons hadden de wens (new pearl harbour-pnac), de middelen (militaire oefeningen, de juiste mensen op de juiste posities), en het motief (oorlog, economische en militaire wereldhegemonie,invoering repressieve wetgeving, en “wederopbouw”/ onder militaire controle brengen van strategisch gelegen (olie)staten en pijpleidingen) om de aanslagen te plegen.

    Geluidsmetingen en getuigen van meerdere explosies, een zwijgplicht voor hulpverleners, geluidsmetingen van de explosies, de onmogelijkheid van de pancake-theorie, en vooral: building 7!

    Kijk eens naar films als What’s The Truth, 911-Mysteries en Press For Truth, 911 Eyewitness. En ook de zogenaamde “debunks” van bijvoorbeeld Popular Mechanics zijn niet houdbaar gebleken.En niet in de laatste plaats de animaties van mmmlink, die hier ook op de site staan.

    http://johnito.blogspot.com/2006/09/911-bedrog-wtc-core.html

    En anders zou ik zeggen: ga dat miljoen incashen op reopen911.org, als je het allemaal zo goed weet.

  5. >Dit zijn 2 klappen vlak na elkaar, en ik denk dat het een lekke band was..dus 2 banden..

  6. >Precies ! En dat om een eigen wereldbeeld te neer te zetten…

    Gaarne de uitleg van klappen erna, als ze dus NA de val van de torens te horen zouden zijn. Exploderend puin ?

  7. >Twee klappen achter elkaar, en wat mag dat betekenen, heren explosiedeskundigen? U hecht er kennelijk erg veel waarde aan, dus willen we het graag uitgelegd hebben.

  8. >Dat betekent niet méér dan dat deze klappen in overéénstemming kunnen zijn met de geluidsmetingen, getuigenverklaringen, onderzoeken en een dringende mededeling als “Start clearing out! There’s a bomb in the building!” die de aanwezigheid van explosieven bevestigen. Voor meer bijzonderheden: kijk gerust rond op deze site, er staat voldoende relevante informatie en links naar relevante informatie op.

    Voor de duidelijkheid: ik heb zéker drie jaar geprobeerd te geloven dat “Al Qaeda” de dader was. Ook al knaagde er vanaf dag 1 al het nodige, omdat ik de onverwachte instortingen van het WTC wel heel erg “netjes” vond gaan.

    Inmiddels is me duidelijk dat het motief en de middelen voor dit soort aanslagen eerder binnen neo-conkringen in de VS lagen (en liggen) dan bij moslims. Een lezing die ook door klokkeluiders als ex-CIA analyst Ray McGovern wordt gedeeld.

  9. >Geen reactie, dus maar de prullenbak in en vergeten maar ? Absurd, deze fragmenten zullen wel ergens op “realtime” video en audio zijn vastgelegd inclusief tijden.

Reacties zijn gesloten.