Huishoudelijk: van YouTube naar Vimeo

Ik ga in de komende tijd meer gebruik maken van Vimeo en Blip.tv als videoplatform. Blip.tv zal ik met name voor de wat grotere en langere bestanden gebruiken. Vimeo meer voor mijn soloproject. Dit houdt in dat ik veel video’s bij YouTube weg ga halen, en in ieder geval geen nieuwe video’s daar ga plaatsen.

Of ik mijn account überhaupt nog in leven ga houden, of uiteindelijk offline haal heb ik nog niet besloten. Daarvoor moet ik dit verhaal nog eens goed gaan bestuderen. Sowieso ben ik op diverse vlakken aan het ontgooglen, dus de kans is aanwezig dat ik ook bij YouTube weg ga.

Wees dus niet verbaasd wanneer je hier, of via één van de sociale netwerken, weer video’s voorbij ziet komen die ik al eens had geplaatst.

2 comments on “Huishoudelijk: van YouTube naar Vimeo

  1. Huishoudelijk: van YouTube naar Vimeo – http://t.co/MpRv3mGf #h

  2. Huishoudelijk: van YouTube naar Vimeo http://t.co/2uB9Yrpi #blogpost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

48.411 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>