>Nederland steunt Geert Wilders!

>

Gefeliciteerd, PVV-stemmers !


Gefeliciteerd, PVV-stemmers. Gefeliciteerd met de verkiezingswinst van jullie helden. De helden die zogenaamd “Eurosceptisch” zijn.

En die dat “bewijzen” door aan de poten van het minimumloon te zagen.

Die dat bewijzen door een Europees gedrocht als de verplichte vingerafdrukken in paspoorten, en de centrale biometrie database, te steunen. Wat dan weer mooi op een politiestaat aansluit.Die dat bewijzen door vooral de rijkste elite voordelen te willen gunnen. Die dat bewijzen door verdere repressie in te willen voeren. Die dat bewijzen door oorlogszuchtige regimes te steunen die om leugenachtige redenen andere landen (willen) bombarderen. Die dat bewijzen door gewoon de neoliberale agenda verder uit te voeren, waar de Europese grondwet om afgewezen is door het volk. Dezelfde agenda die in meer of mindere mate al werd uitgevoerd door CDA, VVD en PvdA. Die dat bewijzen door het volk hiervan af te leiden door in de media vooral te roeptoeteren over gevaarlijke moslims en lastige Marokkanen.

Gefeliciteerd.Te gek. Fantastisch. Wát een indrukwekkend signaal dat het “anders” moet. Wát een duidelijk signaal dat jullie “het” zat zijn. Wat jammer alleen dat jullie zojuist het sein op groen hebben gezet voor nog véél meer van hetzelfde.

Maar geniet vooral van jullie feestje.;-)

De kater komt later...

Edit:

Mijn commentaar bij Zapruder.nl, deze plaats ik integraal hieronder. Politici die de PVV willen ontmaskeren zouden er m.i. goed aan doen op deze punten te blijven hameren. En zichzelf niet te laten meezuigen in de controledrang.

Wat mij betreft is de PVV gewoon een elitaire beweging, met grofweg dezelfde doelen als de “gevestigde” partijen, zoals ze dat zo graag noemen (alsof de PVV dat niet zou zijn). Dat er problemen zijn met wat al te fanatieke imams, of met al of niet Marokkaanse jonge criminelen, zal ik niet ontkennen. Maar het is een enorme vergissing om te denken dat de PVV iets met “wakker worden” te maken heeft. Het punt is namelijk dat ze niet zónder etnische of islam-gerelateerde onrust zullen kunnen overleven als politieke beweging. Als die onrust er niet zou zijn, en niet doelbewust zou worden aangewakkerd, dan blijft er simpelweg een Thatcheriaanse club met totalitaire trekjes over.

Oplossingen hoeven we dan ook niet te verwachten van Wilders en co. Ik heb het al heel vaak op verschillende manieren gezegd: deze jongens en meisjes willen er voor zorgen dat niet de banken, niet de gevestigde politiek, niet de ondemocratische politieke, militaire en economische instituties, niet een oneerlijke economisch en financieel systeem, maar de bevolking zèlf het doelwit wordt van eventuele toekomstige volkswoede.

Het geijkte recept: creëer verdeeldheid langs etnische en religieuze lijnen, en de elite kan weer vrolijk verder: uitholling van burgerrechten, arbeidsrechten, toenemende repressie, politiestaat en eventuele binnenlandse militaire inzet om de orde te bewaken tegen die boze meneer met de baard en die enge mevrouw met de hoofddoek. Min of meer allemaal te checken bij PVV-bronnen.

Zo en nou ben ik echt wel een beetje PVV-moe. Ik heb er over gezegd wat er wat mij betreft over te zeggen valt.

Zie discussie op Zaplog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × drie =