Voorlopig einde aan updates #Oekraïne, #Donbass en #MH17

BvHBuDJCYAAhRta.jpg:largeZonder mezelf al te hard op de borst te willen kloppen (al gun ik mezelf wel een schouderklopje) denk ik dat er, sinds deze blogpost, een situatie is ontstaan waarin ik me niet meer als een roepende in de woestijn voel, als het gaat om de berichtgeving rond Oekraïne.

Want Maidan was toch al de revolutie? Niet echt, hebben we inmiddels kunnen vaststellen. En dan druk ik me nog vriendelijk uit.

Hoe dan ook: de betreffende blogpost naar aanleiding van de, in mijn ogen, valse berichtgeving rond het neerhalen van vlucht MH17, was veruit de meest gelezen en gedeelde post die ik ooit geschreven heb.

bureaublad 1_016

Het kreeg een follow-up met twee pagina’s, die ik de afgelopen weken vrijwel dagelijks geupdate heb. Bij elkaar is het daarmee een aardig naslagwerk geworden, en hopelijk zal de gelinkte informatie in de toekomst nog van pas komen in het proces van waarheidsvinding.

Zie pagina 1 en pagina 2.

Inmiddels heb ik gemerkt dat, óók in Nederland, de publieke opinie is beginnen te kantelen, ondanks de onverbeterlijke propaganda vanuit politiek en media, zowel internationaal als nationaal. De pers kan nog zo hard over pro-Russische separatisten schrijven, of zelfs over ‘terroristen,’ maar de realiteit van de strijd tegen het neofascisme begint, mede dankzij jullie als lezers, bloggers en social media-activisten, tot een steeds breder publiek door te dringen.

Een andere realiteit is echter dat ik geen broodschrijver ben, en naast dit blog, toch echt aan de bak moet om geld binnen te halen. Daarbij heb ik ook nog geen (broodnodige) zomervakantie gehad dit jaar.

De komende weken ga ik me dan ook met beide zaken bezighouden. Wel wil ik jullie, voor zover niet al bekend, nog voorzien van een aantal informatieve links om op de hoogte te blijven:

-Novorossia Today

-The Vineyard of The Saker

-Blik Op NOSJournaal

-Zerohedge

-Consortium News

-Democracy Now

-Miguel Rotunno op Diaspora

-Grahan Phillips

-Antimaidan English op Facebook

-Ik op Diaspora

Bedankt voor jullie belangstelling, en tot ergens in september!

DiasporaDelen