>Balkenende, Irak, 9/11 en de prijs die we "moeten" betalen voor "veiligheid"

>Uitgerekend op Bevrijdingsdag liet “onze” premier Balkenende weer duidelijk blijken dat hij graag deksels op doofpotten houdt.

Hij weigerde in Utrecht desgevraagd een handtekening te zetten voor een onafhankelijk onderzoek naar de Nederlandse steun aan de Irak-oorlog. Tevens vind hij het aftappen van telefoons wel prima, want dat is de prijs die we nu eenmaal moeten betalen voor “veiligheid.”

Het bijbehorende filmpje is te zien op de website van Rood Utrecht.

En wie “Irak-oorlog” zegt, komt uiteindelijk niet onder de directe aanleiding daartoe uit: de aanslagen van 11 september 2001, het nieuwe Pearl Harbour dat de wereldwijde “oorlog tegen terreur” inleidde. Na de aanval tegen Afghanistan is Irak de tweede etappe in deze oorlog.

Nu weten we inmiddels allemaal wel dat er van het officiële verhaal over 9/11, namelijk dat “Al Qaeda” achter de aanslagen zou zitten, maar weinig heel blijft.

Dit past in het patroon van leugens en bedrog dat ook de Nederlandse steun aan de Irak-oorlog en de Afghanistan-missie kenmerkt, daarbij vaak vakkundig geholpen door een groot deel van de pers. Er valt dus genoeg te onderzoeken.

Op Koninginnedag en Bevrijdingsdag kwamen Zapruder-lezers daarom in aktie voor openheid over 9/11.

Daar valt waarschijnlijk heel veel over te vertellen, maar niemand weet deze hele kwestie beter samen te vatten dan aktievoerster Inanna:

Inanna – 07 mei 2007 10:45 AM

Aan mij werd ook steeds gevraagd:
“Waar gaat dit van uit? Welke organisatie?”
Geen enkele organisatie, dit gaat uit van mij zelf!

“Ben jij dan de enige die dit doet?”
Nee hoor! Overal zijn mensen bezig en we komen elkaar tegen op internet.

“En wat denk je daarmee dan te bereiken?”
Ach, als iedereen wéét hoe we worden bedrogen, dan stemt er in elk geval niemand meer op Wouter Bos, laat staan op de VVD of Wilders!

“Dus jij denkt dat 11 september bedrog is?”
Ja! Die officiële verklaring klopt van geen kant!

“En wat is er dan wel gebeurd volgens jou?”
Dat weet ik niet! Is dat geen schande! Er zou een onafhankelijk onderzoek moeten komen, zodat de echte daders kunnen worden gepakt. Wat dat van die moslimterroristen onder leiding van Osama bin Laden, dat klopt niet! Dat kan iedereen nagaan!

Maar de Nederlandse regering is zelfs tegen een onderzoek naar de manier waarop Nederland de aanval op Irak heeft gesteund. En dat terwijl iedereen wéét dat die massavernietigingswapens flauwekul waren! En zo gaat het ook met 11 september: de officiële verklaring is flauwekul! Ik wil nou wel eens weten wat er ècht gebeurd is!
-einde citaat

En zo is het maar net! Of dit gesprek écht heeft plaatsgevonden weet ik niet, maar zelfs als het niet waar is blijft het een mooi verhaal, en bovendien legt ze de verantwoordelijkheid voor de bewijsvoering precies op de goede plek….om te beginnen, wat ons land betreft, bij het kabinet Balkenende.

Onderzoeken naar Irak en 9/11 zijn slechts het begin

Illustratie: Sonja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =