>Dutch has arrived

>Hoi!

Na tijdenlang zeuren dat John ns weer wat meer moet bloggen, bereik ik het omgekeerde; hij laat mij het doen 😉 En dat terwijl van mijn hand meestal niet meer de wereld in wordt geslingerd dan enkele tweets. Waar hij het vertrouwen vandaan haalt is me dan ook een raadsel, maar het lijkt me erg leuk om zo nu en dan een bijdrage te leveren aan dit blog.

Dagelijks maak ik me druk over uiteenlopende zaken als politiek, economie, oorlog, ongelijkheid, armoede, onderdrukking en nog veel meer. Daarover twitteren is leuk en stelt je in staat een netwerkje van gelijkgestemden te ‘verzamelen’, maar twitter heeft natuurlijk zijn beperkingen, en daarom sprak het idee van John die mij tot gastauteur wilde bombarderen me aan.

Over mij. Mijn naam is Rob, ik ben student rechten en woon in Groningen. In m’n vrije tijd loop ik hard, drink ik een biertje met vrienden en draai ik muziek. Van Pearl Jam tot KRS-ONE en van Mozart tot The Who.
Docu’s verslind ik, zoals ‘Why We Fight’, ‘Zeitgeist’ (dat deel over het geloof was toch briljant?), ‘Iraq For Sale’ of ‘The Corporation’.
Ook lees ik veel; ‘The Shock Doctrine’ van Naomi Klein, ‘Freefall’ van Joseph Stiglitz, ‘The Predator State’ van James Galbraith of ‘Ill Fares The Land’ van Tony Judt.

Ik hoop jullie in dit korte stukje, 1: een beeld te hebben gegeven van wie ik ben en wat mijn interesses zijn, en 2: niet allemaal weggejaagd te hebben.

Nieuwsgierig? Vragen staat natuurlijk vrij. En hoewel ik me sinds de uitnodiging van John een rockster voel, zal ik proberen zo normaal mogelijk te blijven 😉

Groet, Dutch!

2 gedachten over “>Dutch has arrived

  1. >Ha Dutch 😉

    Kwam jou per ongeluk tegen op twitter, en begrijp als geen ander waarom John zo veel vertrouwen in jou heeft: Je bent ontzettend scherp van geest, een geboren analyticus, neemt nooit "het nieuws" zonder meer aan als "dus de waarheid", en blijft kritisch, zó kritisch dat je niet bang bent om zelf óók nog eens van inzicht te veranderen…
    Kortom: Ik verwacht grootste dingen van jou 🙂

    Het is voor het eerst dat ik buiten mijn "vaste" fora reageer, maar voor jou doe ik dat graag!
    Heel veel plezier en succes met schrijven, Let it all out! 🙂

    (en Johnito, dank voor deze kans voor Dutch om eindelijk eens iets uit zijn hoofd op een daartoe geëigende plek op papier te zetten ;-))

    xxx

    "Ietsist"

  2. >Welkom bij de rockband dan maar! En bij mij is vertrouwen simpelweg een kwestie van intuïtie.Gaat helemaal goedkomen 🙂

Reacties zijn gesloten.