>De werkelijke tekst van Wilders’ speech in Almere

>De échte tekst van de toespraak van Geert Wilders in Almere.

Eerst even een huishoudelijke mededeling. Als er vanavond mensen van de PvdA aanwezig zijn: hier is een boodschap voor jullie. Ik zal na afloop de tekst van deze speech in het Arabisch verspreiden, zodat ook de niet-Nederlands-sprekenden denken dat ik ánders ben dan jullie.

De PvdA spreekt allang niet meer de taal van de gewone man of vrouw. Ik doe dat wel, althans, dat probeer ik, en tot nu toe trapt u er in. En da’s mooi, maar klote voor Wouter. De Partij van Wouter Bos spreekt arabisch. U heeft vast gelezen dat de PvdA verkiezingspamfletten verspreid worden in het arabisch. Maar weten jullie ook wat er opstaat? Hebben jullie het gelezen? Waarschijnlijk niet, he. Ik heb een poging gedaan voor jullie om het te vertalen, en er staat ongeveer: ikke Jeltje van Nieuwenhoven, uitkering jullie lekker omhoog wij in hollandie de armen de villabewoners laten subsidiëren, net als wij van de PVV.

Oftewel: haal je hele familie hier naar toe, want het geld groeit hier aan de bomen. De PvdA zorgt goed voor de achterban van de PVV.

Dames en heren, wat is het geweldig om hier in Almere te zijn, wat is het geweldig om in het nieuwe land te zijn. Het gaat vanavond natuurlijk om de verkiezingen van woensdag, voor de gemeenteraad van Almere. Ik ga daar straks een paar dingen over zeggen – over het geweldige werk van onze lijsttrekker Raymond de Roon en zijn fantastische team in deze mooie stad. Maar ik wil ook een paar andere dingen met jullie delen. Misschien heeft u al gehoord dat het kabinet onlangs is gevallen.

Er was een kabinet van meneer Balkenende en meneer Bos. Dat had als motto ‘samen leven, samen werken’. Maar zelfs dat ging niet, ze konden niet goed samenwerken. Dus werd het ‘samen vechten’. En na drie jaar werd het motto: ‘samen nieuwe verkiezingen uitschrijven’. Het bleek dat dit geen kabinet van samenwerkers was, maar een kabinet van weglopers. Net als de economische problemen in ons land het ergst zijn, kiezen ze het hazenpad. Zou ik ook doen, want ik weet bij god ook niet hoe ik het moet aanpakken. Ik snap Money As Debt nog steeds niet namelijk, en u gelukkig ook niet. Maar goed, maakt me niet uit, ik wil gewoon in het Kabinet Balkers 1, dus daar ga ik me verder niet druk over maken.

Ik weet niet hoe u dat vindt, maar een kabinet dat niet regeert kan inderdaad meteen weg. BalkenendeBos heeft in drie jaar eigenlijk niets goeds voor elkaar gekregen. Zelfs hun belangrijkste klus, zorgen dat u mag doorwerken tot uw 67e, is nog steeds niet afgerond. Ik was niet rouwig om de val van het kabinet. Sterker nog: dat was het beste nieuws van het jaar. Mijn eerste reactie was: de vlag kan uit. Dit was het kabinet van hogere belastingen en bankiersbonussen, hogere AOW-leeftijd en hogere criminaliteit in Nederland. Natuurlijk zeg ik ook dat ik tegen die hogere AOW-leeftijd ben. Wat u niet weet, en daarom die Arabische vertalingen, is mijn wens voor de toekomst: geen minimumloon, versoepeling ontslagbescherming, geen bindend verklaring van cao-afspraken. Bedenk daarbij dat de AOW voor 50-75% is gebaseerd op het minimumloon. Dus zonder minimumloon wordt die AOW vanzelf goedkoper hahaha! Heb ik jullie effe tuk! O wat, o sorry de microfoon was even uitgevallen! Nou ja, maakt niet uit, is niet belangrijk.

Dit kabinet zou niet rusten voordat er op elke straathoek van Nederland een bewakingscamera hangt, met daartegenover een ronselbureau van het ministerie van Defensie. En ik moet toegeven: ze hebben goed hun best gedaan. BalkenendeBos heeft zijn beloften gehouden. Nog nooit was de toestroom van immigranten in Irak en Afghanistan zo groot en nog nooit werden daar zoveel Irakezen en Afghanen gedood. Dit kabinet brak record op record. Als leugens, massa-vernietiging en het schenden van uw privacy een olympische sport was geweest, dan was Balkenende succesvoller geweest dan Sven Kramer, Mark Tuitert en Ireen Wust bij elkaar.En daar ben ik best jaloers op. Gelukkig heb ik daar zelf ook een rol in gespeeld, net als mijn collega’s in Brussel.

Nu krijgen we dan verkiezingen. De andere partijen lopen zich allemaal warm. Je zou zeggen: om de problemen van Nederland aan te pakken. Maar nee hoor, het enige wat ze willen aanpakken is de Partij voor de Vrijheid. Staatssecretaris Timmermans van de PvdA heeft al schaamteloos geroepen dat alle partijen moeten afspreken de PVV uit te sluiten. Een gezamenlijk front dus tegen ons. Een cordon sanitaire.

Kijk, zo kennen we de PvdA weer. De PvdA denkt nog steeds dat het een grote partij is die de dienst uitmaakt in Nederland. Een arrogante club, vol van zichzelf. Ze gaan de verkiezingen in met de leus: ‘iedereen telt mee’. Maar ze vergissen zich, want niemand tipt aan de arrogantie van de PVV. U telt dus niet mee. Ik denk dat er maar één remedie is voor dhr. Timmermans. En dat is een daverende verkiezingsuitslag voor de PVV. Eerst op 3 maart en daarna op 9 juni voor de Tweede Kamer. Wij zullen met elkaar de PvdA vragen om niet zo gemeen te doen, en een toontje lager te zingen… Zoals ik zelf ook graag een toontje lager zing voor het kabinetspluche.

Dat zou ook een mooie les zijn voor Wouter Bos. Die roept steeds maar ‘de islam hoort bij Nederland’. Als wij het goed doen bij de verkiezingen, als wij de verkiezingen gaan winnen, gaat hij op een dag misschien roepen ‘de PVV hoort bij Israël!’.

Ook bij de PVV is het een grote puinhoop. Arme PVV-collega’s. Ze willen zo graag, maar ze mogen maar zo weinig van voorzitter Geert, IK dus. Elke dag eten we samen en dan schrijft Hero op in een schriftje wat ik nu weer vindt dat hij moet doen. En dat doet hij dan.
Maar het gaat ook wel eens mis. Kleine Hero ging zomaar iets drinken zonder dat pappie Geert een krulletje achter had gezet. Hero Brinkman zei: ‘nee, de die bar mag nog niet sluiten van pappie Geert’, en even later zei de barkeeper van Nieuwspoort precies het tegenovergestelde. Hij zou ‘nooit’ meer in zee gaan met ons. Maar wij zijn de PVV, dus wij maken er van: Wij gaan nooit meer zuipen bij Nieuwspoort!

De Partij voor de Vrijheid heeft in de onderhandelingen voor het kabinet 1 breekpunt. Wij zeggen: met ons valt goed te praten. Wij zijn er voor Nederland, wij zijn er voor de mensen, dus nemen wij graag onze verantwoordelijkheid als regeringspartij. De PVV is daar klaar voor. Maar een kabinet met de PVV erin, daarvan weet u in ieder geval 1 ding zeker: de AOW-leeftijd blijft op 65 jaar. De erfenis van Willem Drees wordt vakkundig de nek omgedraaid door ons, omdat u alleen maar mijn slogans hoort, en niet wat ik echt wil!

Mensen, u kent de PVV als een asociale partij. Wij zien dat de ruggengraat van Nederland wordt gevormd door de onderwijzer, door de verpleegkundige en door de politieagent. En met name die politieagent hoort er te zijn om de ruggengraat, of eigenlijk de knieschijven, van al die Mustafa’s te breken! Zodat ook de verpleegkundige weer extra werk heeft, nadat hij van de onderwijzer geleerd heeft dat hij niet moet klagen over de slechte betaling. Want ergens moet natuurlijk zijn AOW van betaald worden. En dat gaat uiteraard niet gebeuren met hulp van de rijken van dit land!

Dan naar Almere, deze prachtige stad. Mensen, er hangt iets in de lucht. Haal eens diep adem. Je kunt het ruiken. Het is de geur van de overwinning!

Hier in Almere heeft de Partij voor de Vrijheid een van haar zwaarste kanonnen ingezet. Het is onze justitiewoordvoerder in de Tweede Kamer: Raymond de Roon.

Raymond is één van de cadeautjes die we kregen in 2006. Op een dag stond er zomaar iemand voor de deur uit de top van het Openbaar Ministerie. Iemand die elke dag opnieuw door zijn raam in de werkkamer keek wat er op straat gebeurde. Iemand die kantoor hield in het hartje van Amsterdam en , net als andere neoliberalen zoals die van de voormalig linkse PvdA, niets deed aan de manier waarop vele woningzoekenden in de stad te lijden hebben van de criminaliteit. Na de verkiezingen groeide Raymond aan tot DE naprater van de Tweede Kamer. Hij riep precies wat ik hem had voorgeschreven op een blaadje. In het Nederlands, trouwens hahaha!

Raymond de Roon en zijn team hebben de lat hoog gelegd. Zij zeggen: Almere moet de veiligste stad van Nederland worden. De keuzes die de PVV hier in Almere maakt zijn dan ook glashelder. Meer politie op straat en extra onrust tussen bevolkingsgroepen door provocerende stadscommando’s; minder subsidies en minder ambtenaren op het stadhuis en die salarissen sluizen we landelijk door naar de hypotheekrenteaftrek voor de rijken; een hardere aanpak van crimineel tuig, maar dan alléén Marokkaanse en Antilliaanse straatterroristen, niet de witteboordcriminelen; hardleerse andersdenkenden verplicht huisvesten in containerwoningen aan de rand van de stad, buiten de woonwijken; meer cameratoezicht en meer blauw op straat. De politie moet weg achter het bureau en de computer en hup de straat op, om te controleren of uw vingerafdrukken wel kloppen met die in de database

Dat lijkt een heel ander verhaal van de Partij van de Arbeid. Kijk eens waar dit PvdA-VVD-college uw geld aan wil uitgeven. Allemaal rare multiculti-subsidies. Turks macrameën, Marokkaans hinkelen, Anatolisch korfballen, Arabisch vingerverven – ze weten van gekkigheid niet waar ze uw geld aan moeten uitgeven. Wat is er mis met Delftse Blauwe tegeltjes schilderen, slavenarbeid, hooligan-gevechten, koekhappen of zaklopen? Dáár moet veel meer subsidie naar toe, want dat is het superieure Hollandsche erfgoed dat bewaard dient te blijven voor het nageslacht! Terug naar de VOC-mentaliteit, zeg ik Balkenende na!

Voor de PvdA is dit de essentie van hun beleid. Als ze hun stemvee er maar mee kunnen bedienen. Als ze maar cadeautjes kunnen weggeven aan de laatste mensen die nog links stemmen. Ze lijken net op ons!

De afgelopen maanden heeft Raymond de Roon heel wat mensen in de stad ontmoet. En die hebben steeds tegen onze kandidaten gezegd: geef ons lagere belastingen, breng die lasten naar beneden! Wat we zelf verdienen, willen we ook zelf houden. En dus zet de PVV zich ook hier in Almere precies daarvoor in: het verlagen van de OZB, het halveren van de parkeerbelasting en het afschaffen rioolrecht en de afvalstoffenheffing. Dat u dan straks met uw poten in andermans stront staat, een lekke band of gebroken achteras oploopt door achterstallig onderhoud aan de straten, ja daar kan ik niet mee zitten, dus Raymond ook niet! Wij geven het geld liever uit door u, samen met de Marokkanen en de moslims, bij voorbaat als verdachte te behandelen. Tja u vraagt er toch echt zelf om!

De Partij voor de Vrijheid heeft geweldig campagne gevoerd de afgelopen weken. Zo bezocht Raymond en zijn team een week geleden de C1000 in Almere Haven. Een vestiging die was overvallen en sommige personeelsleden hadden zelfs een pistool tegen het hoofd gekregen. Geen wonder dat een aantal slachtoffers daar nog lange tijd van onder de indruk was. Een fantastisch idee om daar op bezoek te gaan. Het is goed dat volksvertegenwoordigers misbruik maken van de situatie om zieltjes te winnen. Deden we ook bij de Molukkers! Kijk dat is nou echte PVV-politiek. Niet de beleidsnota’s tellen, maar de burgers naaien en tegen elkaar uitspelen!

Ik heb mij laten vertellen dat burgemeester Jorritsma hier door het leven gaat als mevrouw ‘incident’. Elk geweldsdelict, elke overval schijnt zij af te doen als ‘incident’. Maar het is tijd dat we weer kijken naar slachtoffers van geweld en overlast en dat we hen centraal stellen. Uiteraard niet de slachtoffers van het grove geweld waar ik voorgestemd heb, zoals die tegen de Irakezen, maar dat had u natuurlijk al begrepen. Dat Arabische gejammer versta ik toch niet, dus u ook niet, begrepen! Of dacht u nou echt dat het mij om de waarheid ging, tijdens die Irak-debatten, hahahaha! *op commando luid gejuich in de zaal*

En ik heb nog goed nieuws voor u. Ik hoorde van onze lijsttrekkers uit Almere en Den Haag, Raymond de Roon en Sietse Fritsma wat de belangrijkste inzet zal worden voor de collegeonderhandelingen in Almere en Den Haag na 3 maart. Dat is het onmogelijk maken van individuele mogelijkheden om jezelf te uiten. Want de armlastige elite in Den Haag moet gewoon werken, geen lol maken! Tenzij je iets joods-christelijks doet op de planken, ook al zijn dat twee totaal tegengestelde culturen. Maar ja, óók ik heb naar mijn meesters te luisteren, dus daar ga ik verder niet over zeuren. Gelukkig kunt u hier niet naar TV West kijken, anders had u gezien dat die Fritsma zomaar op argumenten onder de tafel werd geluld door dat rooie gevaar van de SP.

Beste mensen, tegen de stroom in zullen we woensdag hier in Almere een geweldig resultaat boeken. Ik ben ervan overtuigd, niet alleen in heel Nederland, maar ook in Europa zal men kijken naar de PVV. U kunt het verschil maken. U kunt heel Nederland a.s. woensdag laten weten: Almere kiest voor de PVV. Almere kiest voor corporatisme en dictatuur!

En jullie zullen nog iets anders doen. Jullie zullen met een klinkende overwinning de basis leggen voor het succes van de PVV bij de Kamerverkiezingen – als op 9 juni vele honderdduizenden, misschien wel miljoenen mensen in heel Nederland zullen stemmen op de Partij voor de Vrijheid.

Samen gaan we zorgen voor een nieuw geluid in Den Haag en in Almere, en in de rest van het land: hier komt de politieke elite, ook al is het het begin van het einde voor de PVV!

Dank u wel!

3 gedachten over “>De werkelijke tekst van Wilders’ speech in Almere

  1. >Geert Wilders zou haat zaaien. Het meest belachelijke dat ik gehoord heb. Het is niet Geert Wilders die haat uit de Koran haalt, maar het zijn juist de radicale moslims die de Koran gebruiken om geweld te vergoelijken. De Koran van de extremisten is precies dezelfde Koran als die van 'gematigden. In plaats dat men het recht van Wilders op zijn voorkeur voor de ware liberale waarden verdedigt tracht men hem het zwijgen op te leggen en wordt hij beschouwd als een racistische islamofoob.
    De bevolking van Nederland[Europa] wordt beslist niet tot de vriendenkring van de islam gerekend, maar behoort net als de joden tot hun doelwit. Door de massale immigratie en het hoge geboortecijfer van de moslimpopulatie, begint de islam in Europa een politieke macht van betekenis te worden. Moskeeën, islamscholen en islamitische centra schieten overal als paddestoelen uit de grond. Segregatie, armoede, werkloosheid en integratieproblemen spelen vrijwel in elke stad een rol.
    Langzaam maar zeker worden deze wijken omgevormd tot buurten waar andere regels gelden dan in de rest van de samenleving. Centraal in de islamitische gettowijken staat de moskee, die als centrale autoriteit in de wijk de overheid verdringt. Deze moslimenclaves worden door de moslimradicalen beschouwd als de bruggenhoofden voor de verdere islamisering van de stad of een land. En dan is er nog de vrijwel dagelijkse berichtenstroom over Marokkaanse probleemjongeren in Amsterdam,Roermond, Nijmegen, Ede, Venlo, Utrecht, Gouda, Culemborg en vele andere steden.
    De linkse elite sluit met veel plezier de ogen voor de werkelijkheid: vrouwenonderdrukking, haat tegen homo's, uitkeringsafhankelijkheid, straatterrorisme, de vijandelijkheid tegenover de democratie, etc.
    http://www.joostniemoller.com/2009/10/de-ondergang-van-europa/ http://video.elsevier.nl/11791243/

  2. >Radicalisme heeft altijd een voedingsbodem nodig. Jammer genoeg heb ik de huidige rechtse betweters daar de afgelopen decennia nooit over gehoord, net zomin als de meeste linkse betweters overigens. Sterker nog: beide kampen hebben daaraan meegewerkt.

    Ooit heb ik als politiek actieve jongere eens een speech voorgedragen in Maastricht, n.a.v. de opkomst van Hans Janmaat. Nou niet gelijk roepen "demonisering", want Hans Janmaat was eigenlijk braaf vergeleken met Wilders. Maar de speech is inhoudelijk nog steeds actueel en geeft na 20 jaar, ondanks een jeugdige naieve toon, nog steeds weer wat ik bedoel, en het is daarom allerminst verbazingwekkend voor me dat de PVV opeens opstaat "tegen de linkse elite" (gaap). Ik ga hem zoeken, inscannen en posten.

    Ik hoop niet dat ik uit hoef te leggen wat ik met voedingsbodem bedoel, want ik ga nu lekker naar het strand.

  3. >Anders gezegd: ik heb persoonlijk, als een van de weinigen, ruim 20 jaar geleden voor de opkomst van zowel het nieuwe rechts als het religieus radicalisme gewaarschuwd. Als linkse kerkganger. Jullie sliepen bijna allemaal. En dan nu gaan lopen zeuren.Tss…

Reacties zijn gesloten.