>The Great Inconvenient Global Warming Swindle Machine

>Drie bekende klimaatfilms.

The Denial Machine

An Inconvenient Truth trailer

The Great Global Warming Swindle (Duits ondertiteld)

An Inconvenient Truth, de film van Al Gore, is, vanwege wankele theorieën over het broeikaseffect van CO2, niet onomstreden. Die omstredenheid geldt echter óók voor Martin Durkin, de maker van tegendocu The Great Global Warming Swindle. Deze documentaire is juist bedoeld als een soort debunking van het klimaatprobleem als gevolg van menselijk handelen. Zo zou één van de wetenschappers die in deze film aan het woord kwamen, Carl Wunsch, zich “seriously misrepresented” voelen door Durkin.

Ik zou niet durven beweren dat ik weet wie er hier nu gelijk heeft. Maar ik weet wel dat de olie-industrie, via een neoconservatieve denktank, graag wat geld pompt in het onderuithalen van het klimaatbewustzijn.

Hoe het ook zij, het lijkt mij een slechte zaak als

-Al Gore’s/IPCC’s eventuele ongelijk een smoes zou worden om dan maar niets te ondernemen om vervuilende industrie en vliegverkeer in te dammen, of een oplossing te zoeken voor het uit de klauwen lopende autoverkeer, dat op veel plekken leidt tot fijnstofvergiftiging.

-Al Gore’s eventuele gelijk zou leiden tot het opvoeren van kernenergie als “groene” energiebron. Dat zou de klimaatdeceptie pas echt compleet maken…Je mag hopen dat ook het qua nucleaire energie ambitieuze Iran daar rekening mee houdt.


2 gedachten over “>The Great Inconvenient Global Warming Swindle Machine

  1. >An Inconvenient Truth draagt overduidelijk het stempel van de Amerikaanse propaganda-machine. De campagne van El Gore heeft alles weg van een goed georganiseerde actie om de publieke opinie te overdonderen. Wantrouwen is dus op zijn plaats.

    De opwarming van de aarde kan niet veroorzaakt worden door co2. Een juiste vaststelling, geen speld tussen te krijgen.

    Maar de aarde warmt de laatste jaren toch in een enorm tempo op, het milieu verandert dramatisch. Niemand kan dat ontkennen.

    Waardoor wordt de opwarming van de aarde dan veroorzaakt? Een geheim Amerikaans starwars project genaamd HAARP. De drijfveer achter deze plannen is het krijgen van controle over atmosfeer. Want wanneer de VS de atmosfeer controleren, zal de wereld totaal afhankelijk van ze zijn. Ze kunnen dan (o.a.) het weer als wapen gebruiken, de watervoorziening en de voedselproductie van iedereen op de hele aardbol beheersen.

    De video: ‘Aerosol Crimes’ (http://video.google.com/videoplay?docid=-2815320198655156407&q=aerosol+crimes) is een goede inleiding in dit grootste schandaal uit de geschiedenis van de mensheid. Ook bestaat er een uitstekende documentaire ‘Holes in Heaven’. Ze is verwijderd bij Google, maar nog altijd te downloaden bij vele bit-torrent sites.

    Al Gore en zijn film zijn een cover up en de makers van The Great Global Warming Swindle zouden wat verder moeten kijken dan hun neus lang is. Wie de suggestie wekt dat er niets aan de hand is bevordert struisvogelpolitiek. Er is geen enkele reden om gerustgesteld achterover gaan leunen. Als het Amerikaanse militair-industriële complex doorgaat met zijn dr. Strangelove strategie, zal het ons vergaan als de spreekwoordelijke kikker in de pot water, die stapje voor stapje wordt opgewarmd. Zonder dat we het merken, nadert het moment dat de warmte ons fataal zal worden. Ik kom hier t.z.t op terug.

  2. >Je mag eventueel een gastlog insturen als je wil. Zie profiel voor emailadres.

Reacties zijn gesloten.